Bobil/caravan-camp

Vinje Båtforening etablerte sommeren 2016 oppstillingsplasser for bobil/caravan hvor det er tilgang på strøm, vann, toalett, dusj og tømmestasjon. Campen ligger idyllisk til ved båtforeningens anlegg ved Vinjesjøen, sentralt på Vinje i Bø. Det er ca. 500 m til butikk, vinmonopol og kafé. Campen ligger ca. 150 m fra Bø Museum, statuen «Mannen fra havet», samt friluftsgalleri som har utstilt bilder av alle kunstverkene i Skulpturlandskap Nordland. For å finne frem til oss følger du bare riksvei 820 fra Sortland, ca. 55 min kjøring. Vi tar avgift for å benytte campen, kr 200 per døgn. Anlegget er ikke betjent. Det vil si at gjester finner konvolutter i postkasser som benyttes til betaling, eller penger kan overføres direkte til angitt kontonummer som er påført konvoluttene. Prisen gir tilgang til vann, el, toalett, dusj og tømmestasjon.
Strøm ikon Strøm
Tømmeplass ikon Dotømming