Bobil/caravan-camp

Vinje Båtforening etablerte sommeren 2016 oppstillingsplasser for bobil/caravan hvor det er tilgang på strøm, vann, toalett, dusj og tømmestasjon.

Campen ligger idyllisk til ved båtforeningens anlegg ved Vinjesjøen, sentralt på Vinje i Bø. Det er ca. 500 m til butikk, vinmonopol og kafé.

Campen ligger ca. 150 m fra Bø Museum, statuen «Mannen fra havet», samt friluftsgalleri som har utstilt bilder av alle kunstverkene i Skulpturlandskap Nordland.

For å finne frem til oss følger du bare riksvei 820 fra Sortland, ca. 55 min kjøring.

Vi tar avgift for å benytte campen, kr 200 per døgn. Anlegget er ikke betjent. Det vil si at gjester finner konvolutter i postkasser som benyttes til betaling, eller penger kan overføres direkte til angitt kontonummer som er påført konvoluttene.

Prisen gir tilgang til vann, el, toalett, dusj og tømmestasjon.

Strøm ikon

Strøm