Gjestebrygge

     Vinje Båtforening har 6 plasser for båtgjester. Plassene er lokalisert på yttersiden av flytebryggene. Det er tilgang på dusj, toalett og vann. På forespørsel kan du få tilgang på strøm.

Gjestebryggene ligger sentralt på Vinje i Bø. Det er ca. 500 m til butikk, vinmonopol og kafé. Bryggene er godt skjermet for vind da de ligger innenfor molo. Gjestebryggene ligger ca. 150 m fra Bø Museum, statuen «Mannen fra havet», samt friluftsgalleri som har utstilt bilder av alle kunstverkene i Skulpturlandskap Nordland.

Bryggene er låst, men du vil ha tilgang til nøkkel i nøkkelboks. Se oppslag på bryggene for kontakt i forhold til kode på boksene. Det er også kode på dør for å få tilgang til toalett og dusj.

Vi tar avgift for å benytte gjesteplasser, kr 250 pr døgn. Bryggen er ikke betjent. Det vil si at gjester finner konvolutter i postkasser som benyttes til betaling, eller penger kan overføres direkte til angitt kontonummer som er påført konvoluttene. Det kan også benytte Vipps. dere finner Vipps nr på klubbhuset.

Vakt telefon: 90 88 85 78

 

Flyfoto av båtbrygge

Vinje båtforening

Vinjesjøveien
8470 Bø i Vesterålen